Meghívók kiküldése

Minden résztvevőnek egyedi meghívót küldünk, így minden résztvevő egyedileg tud visszajelzéseket küldeni, kérdőívre szavazni, a játékokban szerepelni, számot kérni, képet nyomtatni stb...

Meghívó küldése saját admin meghívónkból

Amennyiben olyan meghívóval rendelkezünk ami jogosultságot ad az adatok szerkesztésére akkor a meghívó alkalmazásunk menüjéből tudunk a résztvevőknek meghívót küldeni. A képen látható gombra kattintva.

Itt megadhatjuk, hogy a résztvevő melyik asztalnál ül, illetve telefonunkról azonnal el is küldhetjük a meghívót sms-ben, email-ben vagy a megosztást választva bármely általunk választott alkalmazással.

Egy kiküldött meghívót úgy tudunk résztvevő meghívóról admin meghívóra váltani, hogy az invit fiókunkban az eseményt kiválasztva a meghívottak között kiválasztjuk a kívánt személyt, és bepipáljuk a "szerkesztheti az adatokat" jelölő négyzetet.

A résztvevők saját maguk regisztrálnak meghívóért

Minden eseményhez automatikusan generálunk regisztrációs űrlapot is.

  1. Első lépésben engedélyezzük, hogy az eseményünkre lehessen regisztrálni. Ezt az invit fiókunkban az eseményt kiválasztva és ott a regisztrálás lehetősége jelölő négyzetet kipipáljuk.
  1. Invit fiókunkban az eseményt kiválasztva egyből láthatjuk, hogy milyen linken lehet regsiztrálni meghívóért, de ezt az adatot megtalálhatjuk szintén az invit fiókunkban az eseményt kiválasztva a terminálok megnyitására kattintva is.

A résztvevők hozzáadás/importálása a vezérlőputlról

Invit fiókunkban az eseményt kiválasztva alul, a meghívottak lapot választva is hozzáadhatjuk a meghívottakat. Majd a generált meghívó linkjüket elküldhetjük nekik a kívánt módon.

yos.hu egyedi adatbázis rendszerek, folyamat automatizálás