Beállítások

Alább ismertetjük a beállításokban megtalálható funkciókat

A beállításokkal a rendszert saját igényeire szabhatja

Nevet meg kell adni ?

Ha ezt a funkciót választja, akkor a sorszámhúzón a nevet meg kell adni. Legtöbbször akkor használják, ha nem akarnak sorszámot nyomtatni, így közvetlen néven lehet szólítani az ügyfelet.

Az itt megadott név megjelenik a nyomtatott sorszámon is (amennyiben a nyomtatás lehetőségét választott) Illetve a kijelzőn is.

Alternatív megoldás például ezt a mezőt arra használni, hogy az ügyfél megadja a rendelés számát

Időpontfoglalás (PRO)

Amennyiben szeretné engedélyezni az időpont foglaló rendszert, jelölje be ezt a jelölő négyzetet

Csak rögzített ügyfelek foglalhatnak időpontot?

Alapbeállítás szerint az időpont foglalás nem kötött regisztrációhoz. Azonban ezt az opciót választva, csak azok foglalhatnak időpontot akiket korábban rögzítettünk az ügyfeleknél

Nyomtassunk sorszámot terminálról?

Sorszám nyomtató, és megfelelő konfigurálás szükséges. Amennyiben nem szeretne sorszámot nyomtatni javasoljuk, vagy a QR kódos megoldást használja (bővebben a QR kódos sorszám rendszer résznél) , vagy pedig jelölje be, hogy a nevet meg kell adni. Amennyiben egyiket sem választja, a kijelző akkor is mutatja 3 másodpercig, hogy ügyfele melyik sorszámot kapta.

Választható sorszám hívása ( nem a soron következő)

Amennyiben Ön szeretné kiválasztani a sorszám szólításakor, hogy melyik sorszám következzen pipálja ki ezt a jelölőnégyzetet. Hasznos funkció lehet például amikor az ügyfélnek meg kell adnia a rendelés számot, és így a már elkészült rendelésszámokat tudja szólítani a pult terminálról

Blokk fejléc

Milyen szöveg jelenjen meg a sorszám fejlécén

Blokk lábléc

Milyen szöveg jelenjen meg a blokk láblécén

Megjelenítők szín és formavilága

Előre beállított sémákból választhatja ki, a sorszám kijelző, a pult, illetve a sorszámhúzó megjelenítésének szín és formavilágát.

A behívás figyelmeztető hangja

A sorszám kijelzőn hallható hangjelzés új sorszám hívásakor

Ellenőrző kód QR kódhoz

Szabadon választott biztonsági kód. Akkor érdemes változtatni, ha úgy gondolja valaki elmentette a jelenleg használatban lévő QR kódot, és visszaélések történnek vele (pl. nem csak a helyszínen várakozók húznak sorszámot hanem a távolból is az elmentett QR kód segítségével.)

A kódot megváltoztatva a korábbi QR kód érvénytelenné válik. Ezzel együtt új QR kódot is kell nyomtatni.

Kijelzőn futó képek

Korlátlan számú kép galériát hozhat létre. Ebben a legördülő menüben kiválaszthatja, hogy melyik galéria képei jelenjenek meg a sorszámkijelzőn . A megfelelő megjelenés érdekében érdemes 4:3 -as képarányban feltöltetni az itt megjelenítendő képeket.

Sorszámkiadón futó képek

Kiválaszthatja azt a képgalériát, amely váltakozva megjelenjen a sorszámkiadón. A megfelelő megjelenés érdekében javasoljuk, hogy széles, alacsony képarányú képeket töltsön ide (pl 16: 5)

yos.hu egyedi adatbázis rendszerek, folyamat automatizálás