QR kódos sorszám kezelés

Kihasználva, hogy a sorszam.hu egy felhő alapú rendszer, lehetőségünk van, hogy az ügyfeleink telefonjaival interakcióba lépjünk, anélkül, hogy bármilyen applikáció letöltésére kényszerítenénk őket.

A QR kódos rendszer használata továbbá a legkedvezőbb megoldás, mivel tökéletesen kiváltja mind a sorszámhúzót, mind a kijelzőt. Így mindösszesen egy A4-es lap kinyomtatásával Önnek is rendelkezésre áll azonnal saját sorszámrendszere.

Ügyfelei a QR kód beolvasása után a sorszámhívóhoz hasonló felületet kapnak, ahol kiválaszthatják melyik folyamatra szeretnének húzni.

A Folyamatot kiválasztva a telefon automatikusan átvált kijelző módra, és jelzi, a folyamatra várakozók aktuális számát, illetve a telefon jelzi, ha a szólítás megtörtént, továbbá, hogy mikor történt meg a szólítás, és hogy melyik pulthoz történt a szólítás.

Természetesen az előre beállított reklám képek az ügyfelek telefonján is megjelenik.

A QR kódós rendszer tartalmaz néhány biztonsági protokollt is.

  • A beállításokban megadhatja a QR kód ellenőrző kódját (ez egy teljesen tetszőleges kód). Erre abban az esetben van szükség, hogy ha úgy gondoljuk a QR kóddal visszaélnek, azaz valaki elmentette a QR kódot és akkor is húz sorszámot amikor nincs is a váróban. A biztonsági kód megváltoztatásával a korábbi QR kód érvénytelenné válik, és többé nem lehet vele sorszámot húzni. A biztonsági kód korlátlanul változtatható, azonban minden változtatás után új QR lap kinyomtatása szükséges, mivel a korábbi QR kód már nem lesz érvényes

  • További biztonsági ellenőrzés, hogy a QR kóddal maximálisan kiadható sorszámok számát limitálni tudjuk

yos.hu egyedi adatbázis rendszerek, folyamat automatizálás